Svenska Alarm tilldelas högsta kreditklass av Sveriges främsta kreditupplysningsföretag - Svenska Alarm

Svenska Alarm tilldelas högsta kreditklass av Sveriges främsta kreditupplysningsföretag

Svenska Alarm är enligt kreditupplysningsföretaget Syna ett av landets mest stabila och välskötta företag, larmbolaget tilldelas nu högsta kreditklass.

– Detta är en viktig signal till våra kunder och partners att Svenska Alarm är ett seriöst bolag och en stark aktör på marknaden som är här för att stanna. När du köper ett larm vill du vara säker på att bolaget kan erbjuda service, produktutveckling och uppgraderingar så länge du äger larmet, säger Niklas Halldén, styrelseledamot på Svenska Alarm.

Syna är Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag som sedan 2002 genomför kreditklassningar av företag. Klassificeringen görs från 1 till 5, där företag med kreditklass 4 och 5 har en lägre risk att hamna i obestånd än genomsnitt, klass 3 innebär normal risk, medan 1 och 2 innebär högre risk än normalt.

Svenska Alarm innehar sedan december 2020 kreditklass 5 och anses vara ett välskött bolag som har ordning på finanserna.

– Att vi som bolag har en stark finansiell grund är viktigt av flera orsaker, inte minst för kunderna. För att ett larm ska vara godkänt försäkringsmässigt krävs det att det finns ett bolag bakom som kan erbjuda support och service. Hög kreditklass säkrar att Svenska Alarm kommer finnas kvar och kunna erbjuda uppgraderingar, nya produkter, en modern och aktuell app och alla de säkerhetstjänster som är kopplade till larmet.

Om Syna

Syna, Sveriges äldsta kreditupplysningsföretag, är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har bolaget erbjudit marknaden expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval. Idag använder tusentals företag deras tjänster för att hitta, granska och bevaka kunder, leverantörer och affärspartners.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,859 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev