Godkänd Certifiering för Inbrottslarmanläggningar Här

Godkänd certifiering för inbrottslarmanläggningar

Svenska Alarm har en godkänd certifiering för inbrottslarmanläggningar. Vi arbetar alltid med att säkerställa kundens behov och levererar säkra och trygga inbrottslarm. Certifieringen är en bekräftelse på att vårt arbetssätt uppfyller branschnormer vilket intygas av Svenska Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC).

 

firar godkänt larmbolag inbrottslarm

 

Vi firar med tårta

Det blir tårta på Svenska Alarms kontor. Ett certifierat larmbolag är något alla har kämpat hårt för. Det startade egentligen redan dag ett. Grundare och VD Christofer Eriksson besökte ett antal leverantörer av larmutrustning. Priset på larmutrustning skiljer sig mycket mellan godkänd och icke godkänd utrustning. Det kan vara lockade att arbeta med billiga larm utan kvalité. Välja en inbrottslarmanläggning eller IP-kamera som är tillverkad utan att uppfylla Stöldskyddsföreningens normer. Det resulterar i en hög andel felande komponenter, onödiga larmhändelser och mycket reklamationer. Något som inte stämmer överens med bolagets mål om hög kundnöjdhet. Valet var enkelt. Svenska Alarm är ett bolag som alltid använder sig av godkända inbrottslarm.

svenska alarm har blivit godkänd certifierad för inbrottslarmanläggningar

2009 – Svenska Alarm startade och har från dag ett använt godkänd inbrottslarmutrustning för att installera hemlarm. Det är produkter som används till bostadslarm, lägenhetslarm, villalarm och företagslarm.
2010 – Bolaget blir medlem i branschorganisationen Swelarm som numera heter Säkerhetsbranschen. Svenska Alarm uppfyller organisationens medlemskrav.
2011 – Behörig Ingenjör Inbrottslarm. Ett certifikat som visar på att bolaget har personal med kompetens för att projektera, installera och utföra service på inbrottslarm.
2015 – Certifierad anläggarfirma inbrottslarm. Svenska Alarm får bekräftelse på att bolaget uppfyller branschens högt ställda krav på kvalité och service. Det är många i personalen som arbetat hårt för det här under en lång tid. Bolaget har tagit ett viktigt steg för att kunna hjälp allt fler kunder framöver att byta och skaffa ett smart inbrottslarm med kamera och app.

 

Godkänd certifiering för inbrottslarmanläggningar

Svenska Alarm uppfyller Svenska Stöldskyddsföreningens norm för godkänt inbrottslarm SSF 1015, utgåva 3. För att uppfylla normen ställs det bestämda krav på bolaget, dess personal och lokalerna som verksamheten bedrivs i. Kritisk och känslig information ska hanteras på ett betryggande och säkert sätt. Svenska Alarm har upprättat, och arbetar utefter, ett kvalitetsledningssystem enligt SweQ1. Vi har en godkänd certifiering för inbrottslarmanläggningar. Du som kund kan känna dig trygg när du väljer att anlita larmbolaget Svenska Alarm.

 

Publicerad

Förebygga inbrott, Installation, Nyheter, Säkerhetstips

Gör som 23,794 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev