Lägenhetslarm med app och kamera som du äger - Gör ett smart köp! Lägenhetslarm med app och kamera som du äger - Gör ett smart köp!
Våra produkter för hemmet

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över ditt hem. Med vår smarta app håller dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Rökdetektorer som pratar med varandra ger ett effektivt skydd vid brand.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Träffa några av alla våra nöjda kunder.

Redo för ett nytt larm?

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra produkter för företag

Ett uppkopplat larm som ger dig full kontroll över din arbetsplats. Med vår smarta app håller du dig ständigt uppdaterad.

Kamerabevakning med högupplösta kameror som streamar live-video till din app.

Ett portabelt larm som är perfekt för byggarbetsplatser och evenemang.

För dig som redan har utrustningen och vill ansluta till larmtjänst.

Batterier, brickor och andra tillbehör beställer du enkelt i vår webbutik.

Kom igång!

Räkna ut hur mycket pengar du kan spara genom att äga ditt larm. Allt du behöver göra är att svara på fyra enkla frågor!

Redo för ett nytt larm?​

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Svenska Alarm

Den nya generationens larmbolag.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Vi tar hand om allt ifrån uppsägning och nedmontering av ditt gamla larm till installation och driftsättning av ditt nya.

Bli en del av Svenska Alarm.

Senaste nytt
Lägenhetslarm som skyddar mot inbrott

Smart lägenhetslarm med kamera

Nu kan du som bor i lägenhet skydda dig mot inbrott, brand och vattenskador. Just nu har vi extra bra erbjudanden.

Något som förr var sällan synt märker du kanske allt oftare på sista tiden. Hemma hos grannen har de skaffat en. Din kompis Pelle kan inte sluta snacka om hur nöjd han är med sitt inköp. Och du kan knappast gå in på Facebook eller Instagram utan att snubbla på en reklamvideo om det. Lägenhetslarm har blivit väldigt omdiskuterat på sista tiden – och det med bra orsak!

Vi är unika om att erbjuda ägandelarm vilket innebär att du slipper vara fast i eviga abonnemang. I början kan du välja att delbetala till en låg peng och när larmet väl är betalt blir kostnaden bara en liten kostnad för väktartjänsten, smart va?

Läs mer här om vårt hemlarm.

Läs även gärna denna jämförelse av larm som visar vad kostnaden blir från olika leverantörer och inte minst en jämförelse av vad de olika larmen innehåller.

 

Modernaste tekniken i våra larm till lägenheter
Lägenhetslarm med app, kamera och branddetektor som du äger

Hemlarm till lägenheten är så mycket mer nu för tiden, när man lagt ihop all befintlig teknologi. Visst tjuter det i högan sky när det är något på gång, men det är inte allt – du får besked om det även när du är långt bortom hörhåll för sirenen. Larm till lägenheten kan ställas in för att gå på om någon obehörig vill lägga vantarna på dina tillhörigheter, men även programmeras för att varna om eldsvåda och låta dig veta att barnen kommit hem från skolan hela och oskadda. En smart liten kamera installeras också, och genom den kan du se exakt vad som pågår när du inte ser på. Vi på Svenska Alarm kan både vägleda dig genom den stora uppsjö av möjligheter som finns, samt hjälpa dig med installationen.

 

Hemlarm till lägenheten som ger dig lugn

Har det blivit inbrott hos någon annan i grannskapet så innebär det tyvärr att du bor inom ett riskområde. Siffrorna visar att där tjuvarna en gång lyckats med sitt kap, där är det mest sannolikt att de kommer fortsätta med fler inbrott. Visst känns det som en kränkning att bli berövad sin egendom, och att veta att låset var inte så pålitligt i alla fall. Det kan vara väldigt otäckt att gå runt i sin fridfulla oas och veta att någon som varit inne olovligt en gång kan komma tillbaka när du minst anar det. Att en nära granne får ett inbrott är också obehagligt – Hannes blev drabbad för några dagar sen, när är det min tur? Du kanske går och oroar dig dagen i ända, kommer hem snabbt från jobbet i stället för att ta en drink med kamraterna, bara för att försäkra dig om att inget dåligt hänt.

Fullutrustat hemlarmDet är här som ett smart lägenhetslarm med kamera kommer till nytta. Vi på Svenska Alarm erbjuder smarta hemlarm till lägenheten som vi installerar på beställning. Genom att ladda ner appen på din mobil kan du sedan koppla larmkameran till luren, och få livefeed på vad som händer när som helst under dagen. Går larmet på, får du veta det omedelbart, och kan kontrollera om allt är som det ska. Behövs polisen tillkallas, gör du detta enkelt, och har bildbevis på vem inkräktaren var så att de griper rätt person. Och när barnen kommer hem från skolan, kan de lugnt komma in – du ser även detta på luren och kan ställa in larmet efter behov.

Våra larm tjuter inte bara utan är kopplade så att du kan välja att en väktare rycka ut direkt vilket den tidigare tjuven Lasse berättar är viktigt för effektivt larm:
”Larm kan vara bra om det är direktlarm, men larm som enbart tjuter är ganska meningslöst, särskilt på landet. Det har hänt att larm gått igång och jag har dragit iväg från huset, men väntat i en skogskant och sett att ingen har kommit. Då gick jag in och fortsatte.”
Läs hela artikeln här.  Inte undra på att så många andra har bestämt sig för att skaffa ett av våra larm till lägenheten! Ett lägenhetslarm är varken dyrt eller krångligt att skaffa.

 

Stoppa branden med ett larm till lägenheten

Det är inte ofta det händer, men ibland kommer nyheten. Ett hus har brunnit upp och en familj står nu hemlös på gatan. Orsaken till branden? Bland de vanligaste räknas en kortslutning, en bortglömd spis eller levande ljus som oavsiktligt lämnats för att brinna ner. Åldern på den person som orsakat branden varierar ganska mycket. Är du ofta borta och oroar dig över den lilla blivande pyromanen du har hemma, är det dags att göra något åt saken. Hur väl man än gömmer tändstickor, ljus eller andra redskap för elden, kan ett bestämt barn alltid hitta dem. Man vill ju helst slippa spärra in alla farligheter bakom lås och bom bara för att vara på den säkra sidan. Det är här ett larm till lägenheten uppfyller sin andra roll i bevarandet av din sinnesfrid. Får du onda aningar kan du enkelt kolla läget genom live-sändningen i din mobil. Händer det en olycka, kommer du att veta det på direkten, eftersom rökdetektorn på larmet går på omedelbart och meddelar dig i telefonen. På detta sätt kan du skydda hela din familj och även dina egendomar – larmet går ut så snart som möjligt och brandkåren kan komma i tid för att göra något åt det.

 

Behovet av larm för sitt hem varierar

Behovet av skydd varierar beroende på lägenhetens placering. En lägenhet i bottenplan löper ofta störst risk att bli utsatt för ett inbrott genom ett fönster på baksidan. Tjuven gillar att arbeta ostört och tar gärna bakvägen. Saker som skymmer insynen från grannarnas nyfikna blickar uppskattas också mycket av den som vill jobba ostört – buskar och träd som annars är så vackra att se på kan agera favoritgömställe åt den som inte vill bli sedd hos dig. En lägenhet som ligger placerad lite högre upp i huset har en annan riskprofil. En balkong är alltid en populär väg in. Men vissa balkonger är svårare att nå och därav är det ingen tjuv som går in den vägen. Finns det ett träd vars grenar är nära fönstret finns det risk för att någon klättrar upp och stiger in. Annars är det entrédörren som blir vägen in för tjuven. Det larmpaket vi på Svenska Alarm erbjuder har skydd för både entrédörr och balkongdörr och givetvis så finns det rörelsedetektorer som larmar ifall en obehörig person rör sig inne i lägenheten. Du som väljer att köpa ett lägenhetslarm från oss gör ett klokt val. Du bevarar sinnesfriden för dig och din partner, och skyddar dina barn till en ännu större grad.

 

Välj ett trådlöst lägenhetslarm

Vi erbjuder ett smart lägenhetslarm för dig som vill känna dig trygg hemma. Alla våra larmsystem säljs med kamera och branddetektor som standard. På köpet får du en smart app som fungerar både till iPhone och Android. Installationen görs fackmässigt av en utbildad installatör från Svenska Alarm.

Läs mer här om våra trådlöst lägenhetslarm.

 

Smiling Father, Mother and Son Pet and Play with Smooth Fox Terrier Retriever Dog. Sun Shines on Idyllic Happy Family with Loyal Pedigree Dog have Fun at the Idyllic Suburban House Backyard
100% rabatt år 1
Du sparar 2 100 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 31 aug.

Sommarkampanj

Larmtjänst för 0 kr första 12 månaderna.

Våra smarta funktioner revolutionerar branschen. Du får full kontroll över ditt hem samtidigt som vi värnar din integritet. Självklart arbetar vi med produkter och tjänster utvecklade i Sverige och EU.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

vaktare nu svenska alarm
100% rabatt år 1
Du sparar 2 352 kr

Erbjudandet gäller vid köp av ett nytt larm t.o.m. 31 aug.

Sommarkampanj

Larmtjänst för endast 0 kr i månaden första året

Våra smarta funktioner revolutionerar branschen. Du får full kontroll över ditt hem samtidigt som vi värnar din integritet. Självklart arbetar vi med produkter och tjänster utvecklade i Sverige och EU.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång med kamera-bevakning på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer för prisförslag. Någon av våra trevliga medarbetare återkommer till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.

Kom igång på ett kick!

Fyll i ditt telefonnummer så ringer någon av våra trevliga medarbetare till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Du kan också nå oss direkt via chatt, e-post eller telefon.