Larm Lund

Du som bor i Lund har har nu kommit rätt. Svenska Alarm erbjuder ett smart larm med kamera och app. Vårt larmsystem äger du och dessutom erbjuder vi en app som du kan styra ditt larm med. Och självklart utan extra kostnader för funktioner som av- och pålarmning.

 

Larm Lund

 

Lund är en central studentstad i Skåne

Lund som stad har mycket att stoltsera med. Framtidens forskning och många duktiga ledare examineras från det väl ansedda universitet. Ett universitet som vår VD Christofer Eriksson har studerat på. Det var under en föreläsning som jag bestämde mig för att starta bolaget Svenska Alarm, säger Christofer.

 

Larm Lund

Svenska Alarm har glädjen att besöka Lund ofta. Det är en trevlig stad med många studenter. Det är också ett område där vi gör mycket installationer av våra larm.

 

Välj ett smart larm för dig som bor i Lund

I Lund bor många som bryr sig om sin familjs trygghet. Det är en av flera anledningar till att fler och fler väljer att skaffa ett hemlarm. Intresset för larm är inte speglas inte bara av alla de privatpersoner utan även av småföretagare som vill ha en lösning för att minska risken för inbrott och brand. Med ett kameralarm kan rätt åtgärd snabbt sättas in och onödiga utryckningar kan undvikas. Larm Lund – vårt erbjudande är ett nytt villalarm installerat med kamera och app.

Publicerad

Nyheter

Gör som 20,029 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev