Larmföretag

Svenska Alarm startade 2009. Idén om Svenska Alarm kom till efter ett inbrott. Veronica, mamma till en av grundarna, fick inbrott i sin villa. Hon blev bestulen på värdesaker, och fick uppleva den kränkande känslan av att någon främmande går in i hemmet. Efter inbrottet fanns ingen känsla av trygghet kvar.

 

Larmföretag

 

Larmföretag erbjuder smarta hemlarm

Smarta hemlarm som är enkla att använda är vad våra kunder vill ha. Säger säkerhetsrådgivare Lena Johanisson. Att välja Svenska Alarm innebär att du personlig service och en unik lösning som passar dig och din familj. Kundens behov är ju olika beroende på vem du är och var du bor. I vissa fall är ett komplett brandskydd det optimala, i andra fall ett inbrottsskydd, ibland en kombination. Därför arbetar vi med personlig kontakt och besöker dig gärna. Tanken med ett hembesök är att undvika standardlösningar. En standardlösning kan nämligen utgöra en säkerhetsrisk. Om samma lösning används överallt lär sig snart tjuven att hitta kryphål.

 

Bra larm – trygghet på köpet

Det är viktigt att kunden kan känna sig trygg i mötet med larmföretag Svenska Alarm, vid den första kontakten med säkerhetsrådgivaren men också vid installationen med installatören. Därför är säkerhetsrådgivarna och installatörerna anställda, Svenska Alarms egna. På så vis kan kunskapen om förebyggande av inbrott föras vidare – ut till kunderna och till samhället i stort. Kunskap ger ökad säkerhet!

 

Säkerhetsrådgivare hjälper dig

När varje larm är installerat och klart återkopplar säkerhetsrådgivaren till kunden för att säkerställa att kunden är nöjd och att allt fungerar som det ska. Nöjda kunder är förutsättningen för att Svenska Alarm skall kunna växa. ”Det nöjda” sprider sig som ringarna på vattnet. Ingen marknadsföring kan mäta sig med en nöjd kund som berättar för grannen om larmet i ditt hem som fungerar hur bra som helst.

Publicerad

Kameralarm

Gör som 20,523 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev