Skallarm är en av många nya funktioner i vår smarta larmapp

Skallarm är en av många nya funktioner i vår smarta larmapp

Vi på Svenska Alarm arbetar ständigt med att utveckla vårt smarta larmsystem för hem och företag. Allt för att du som kund ska kunna vara trygg och säker. Här kan du läsa mer om vår moderna app.

 

Skallarm – Ställ in hemmaläge från telefonen

En av de bästa nya funktionerna är att du nu kan larma på skyddet runt ditt hus från telefonen när du är hemma. Du kan aktivera hemmaläge, också kallat skallarm, direkt från din app i telefonen. Det gör att du exempelvis kan slå på skalskyddet direkt från sängen innan du släcker lampan om kvällarna. Sedan är det bara att somna in tryggt med vetskapen om att fönster och dörrar är larmade och att du själv skyddad mot inbrott. Funktionen är live. Saknar du funktionen i din app är det bara att du hör av dig så ser vi till att du får den direkt. Här kan du läsa mer om hur skalskydd i appen fungerar.

 

skallarm hemmaläge skalskydd i telefonen

 

 

Meddelande vid strömavbrott

En annan toppenfunktion är att appen nu kan göra dig uppmärksam på om strömmen skulle gå. Vid ett strömavbrott får du en notis direkt i din telefon. Detta är en mycket uppskattad funktion både i hemmet och på arbetsplatsen som gör det enkelt för dig att veta när strömmen bryts. Du kan gå in och kolla händelsen i vyn Alarm. Vill du se tidigare händelser så står det exakt datum och klockslag i Aktivitetsloggen.

 

larmapp med driftlarm vid strömavbrott

 

Bra att veta är att våra larm har batteribackup, så även om strömmen går kommer larmsystemet att fortsätta fungera. Detta är en av många anledningar till att våra godkända smarta larm rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF).

 

Driftlarm när du vill ha koll på temperaturen

Till driftlarm räknas larm som går vid Strömavbrott och Temperaturlarm som går vid hög värme eller kyla. Ett temperaturlarm är perfekt om du exempelvis har en stuga eller ett fritidshus där du inte vill att temperaturen går under viss temperatur när det står tomt. Då kan en temperaturdetektor vara en väl värd investering.

 

Väktare direkt vid behov

Den moderna tekniken hanterar ett driftlarm utan att skicka en Väktare Direkt. Skulle du vilja ha en åtgärd av en Väktare finns möjligheten att tillkalla närmaste Väktare med ett knapptryck i larmappen.

 

Kostnadsfria uppdateringar och support

Vi uppdaterar kontinuerligt appen med nya funktioner. Du som är befintlig kund kan utan extra kostnad ta del av dessa. Vissa nya funktioner kräver en aktivering som görs direkt i appen av dig som användare eller kräver att du kontaktar vår support. Då är det bara att du hör av dig. Vi sätter alltid din säkerhet först!

 

Publicerad

Användartips larm, Nyheter

Gör som 23,804 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev