Svenska Alarm Di Gasell 2017 – andra året i rad | Svenska Alarm

Svenska Alarm Di Gasell 2017 – andra året i rad

Svenska Alarm är återigen ett av Sveriges snabbast växande företag och utses till Di Gasell 2017. Förra året växte larmföretaget med över 60 procent.

– Vårt larmsystem får höga betyg i tester och vi har ett attraktivt erbjudande som kunderna uppskattar. Många nöjda kunder som rekommenderar oss till vänner och bekanta och våra satsningar i digitala kanaler gör att allt fler väljer oss, säger Niklas Halldén, styrelseledamot och medgrundare av Svenska Alarm.

2016 var ett rekordår för Svenska Alarm som ökade omsättningen med över 60 procent. Idag har företaget tillgängliga larminstallatörer i hela landet. Nyanställningar, utbildade och certifierade installatörer och möjligheten att ta emot ökande förfrågningar på webb och sociala medier är bidragande orsaker till framgången.

– Allt beröm går till våra duktiga medarbetare, de har arbetat hårt. Utnämningen är verkligen ett bevis på att vi erbjuder en tjänst och produkt som kunderna uppskattar och marknaden efterfrågar.

Svenska Alarm skapar smarta kundanpassade larm- och brandskyddslösningar, och har målsättningen att vara Sveriges mest innovativa larmbolag.

– Vi är också certifierade av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering och rekommenderade av SSF Stöldskyddsföreningen, något som är viktigt i branschen. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och det uppnår vi genom god service, bra larmlösningar och utbildade tekniker.

Årets Gasellutnämning avser omsättningen för 2016. Målsättningen är att fortsätta växa, under 2017 har Svenska Alarm gjort satsningar på att digitalisera administrativa verktyg. I augusti lanserades larmbolagets nya app för att styra larmsystemet, som är mer driftsäker och användarvänlig.

– 2017 kommer inte vara samma rekordår som tidigare men vi är nöjda med satsningarna. Vi har bara påbörjat resan, det finns en stor potential på marknaden med många privatpersoner och företag som har nytta av vår larmlösning. Självklart vill vi bli Gaseller nästa år igen, säger Niklas Halldén.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,807 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev