Tre garantier för trygghet - Svenska Alarm

Tre garantier för trygghet

Kvalitet ger säkerhet. Att få larmet installerat av ett certifierat larmbolag är A och O. Dels för att larmanläggningen ska fungera, att larmet lever upp till försäkringsbolagens krav och att du som kund ska känna dig trygg.

– Det är otroligt viktigt att kunderna känner förtroende för de tjänster och produkterna som vi levererar, säger Niklas Halldén på Svenska Alarm.  

Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag som är rekommenderat av SSF Stöldskyddsföreningen och uppfyller branschorganisationen Säkerhetsbranschens medlemskrav.

Att vara godkänd larminstallatör av polisen innebär att Svenska Alarms ledning uppfyller polisens krav för kontroll mot brottsregistret och ekonomisk granskning av näringsverksamhet.

När det gäller att bli certifierad anläggarfirma för inbrottslarm av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) måste företaget ha en certifierad ingenjör per 25e anställd installatör. Svenska Alarm har två certifierade ingenjörer på sina fem installatörer.

– Våra certifieringar är en kvalitetsstämpel och en trygghetsgaranti för kunderna. Det visar att de kan lita på att allt från vår service till tekniska utrustning fungerar felfritt, säger Niklas Halldén, styrelseledamot och medgrundare av Svenska Alarm.

Läs mer om Svenska Alarms trygghetsgarantier.

Publicerad

Säkerhetstips

Gör som 23,769 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev