Smart säkerhetssystem för ett tryggare boende

Smarta säkerhetssystem för hus och lägenhet är en bra investering

Ofta talar vi i termer av olika larm, utrymningslarm, inbrottslarm och så vidare. Men i och med den snabba teknologiska utvecklingen finns det nu helt andra och mer kompletta alternativ beroende på kundens behov.

Smarta säkerhetssystem med zoner

Hemlarmet har både kamera och appNågot som har kommit att bli mycket populärt internationellt är de så kallade ’smarta hemmen’. Det som ingår i det här är bland annat möjligheten att kunna ha hemmet indelat i zoner eller att ha skydd för varje enskilt rum. Detta kan numera också kombineras med en rökdetektor som omgående slår larm om det uppstår en brand.

Något annat som förstärker din känsla av trygghet är den nya typen av lås som har kommit att ersätta traditionella nycklar. Dessa smarta lås kan enkelt kopplas ihop med ditt hemnätverk via Bluetooth eller Wi-Fi. Detta elektroniska lås kan sedan kunden styra med hjälp av en app i sin smartphone.

Något som är relativt nytt är de uppdaterade åskledarsystemen som ger din bostad ett utökat skydd, eftersom dessa innehåller ett externt och internt system där funktionen är att leda blixten ner i marken.

Svenska Alarms larmsystem för både hem och villaägare innehåller förutom inbrottslarm även brandlarm med rökdetektor. Det ingår larmdekaler och skyltning, vilket har bevisats avskräcka inbrottstjuvar. En annan fördel med våra system är att de innehåller både kamera och app. Vi har även bra företagslarm.

Välj att anlita ett larmföretag som rekommenderas av SSF – Stöldskyddsföreningen. För att det ska fungera riktigt bra bör detta system innehålla en säker funktion för att krypterat kunna skicka bilder från kameradetektorn till användarens telefon. Du som användare får på så vis information när något händer i ditt hem, samtidigt som närmsta väktare tillkallas när det behövs.

Intresserad av att höra vad vi kan göra för dig? Kontakta oss gärna.

 

Publicerad

Förebygga inbrott, Kameralarm, Säkerhetstips

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev