Tävla och vinn ett bostadslarm - Svenska Alarm

Tävla och vinn

Nu har du chans att vinna ett tjuvlarm (värde 9500 kr!). Tävlingen är enkel att delta i och det gör du direkt här på nätet. För att vara med och tävla krävs en motivering ihop med att du gillar vår sida på Facebook.

vinn ett bostadslarm från svenska alarm

Tävla och vinn godkänt bostadslarm

Gilla sidan och du kan vinna ett hemlarm till ett värde av 9 500 kr. Den lyckliga vinnaren får sitt inbrottslarm installerat under sommaren, efter det att att tävlingen avgjorts – tävla och vinn!

Många väljer att skaffa larm. Inbrotten har ökat och ett inbrottslarm minskar risken för att bli drabbad av inbrott. Det är en bra anledningen att skaffa ett nytt smart hemlarm. Ett hemlarm ihop med en app gör att du alltid får aktuell information från larmsystemet. Du kan se vem som larmat på. Du kan se att larmet fungerar som det ska. Du kan se bilder från en larmhändelse. Allt för att just du ska känna dig trygg med våra larm.

Våra larm levereras ihop med rökdetektorer som förebygger risken utav en brand. Det skapar trygghet. Ett komplett trådlöst bostadslarm med rörelsedetektorer och brandvarnare gör att hela familjen kan känna sig trygg.

Vår tävling innebär att du får ett komplett larmpaket installerat.  Tävlingen riktar sig både till personer som inte har larm, men även till personer som redan har ett bostadslarm. Många personer har ett gammalt dumt larm hemma, och vill därför byta till ett nytt smart hemlarm med kamera och app. Ett larmsystem med kamera kan snabbt bildverifiera ett inbrott och en professionell åtgärd kan snabbare sättas in.

 

* Tävlingen “Tävla och Vinn ett tjuvlarm” pågick under 2011 och är inte längre aktuell. Vinnaren i tävlingen har kontaktats och presenterats på Facebooksidan för tävlingen. Det kan komma fler tävlingar framöver. Just nu har vi inga tävlingar för tjuvlarm. Men du får gärna kontakta oss så kan vi hjälpa dig med ett nytt smart bostadslarm.

Publicerad

Nyheter

En kommentar

  1. Mats Magnusson skriver:

    Den behövs verkligen.snart semestertider

Gör som 23,773 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev