Utrymningslarm - Offert till Fast Pris - Svenska Alarm

Utrymningslarm

Ett automatiskt utrymningslarm är trådlöst och rökdetektorer installeras i varje utrymme med brandrisk (s.k. brandcell). Systemet drivs av en centralapparat med batteribackup som säkerställer funktion och drift vid strömavbrott. Stöd finns för manuell larmknapp.

Klicka och läs här om du är intresserad av ett utrymningslarm: larm med brandindikering!

 

utrymningslarm till fast pris

 

Utrymningslarm

Att inte förebygga konsekvenserna av en brand kan kosta dig stora summor. En brand kan sätta en hel arbetsplats ur spel från en dag till en annan. Det gör att verksamheten står still vilket ofta resulterar i extra kostnader. Det finns också en risk att människor skadas och tyvärr avlider på grund av en brand. Du kan läsa mer om statistik kring bränder på Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (Msb) hemsida.

 

Ljudande utrymningslarm

Det blir väldigt viktigt att förebygga brand och skaffa sig ett utrymningslarm som ljudligt larmar vid händelse av brand. En brand börjar med rök, ofta kan det vara något som ligger och pyr i timmar innan det tar eld och sprider sig. Optiska rökdetektorer indikerar tidigt rökutveckling. En rökdetektorer av god kvalité intygas av certifieringen EN 54-7. Att välja ett smart utrymningslarm gör att du kan spara tusentals kronor.

 

Larm med brandindikering

Ett riktigt utrymningslarm är ett separat system och ingår inte i inbrottslarmet. Det finns normer och regler som vi starkt rekommenderar att du som företagare tar hänsyn till vid köp av ett utrymningslarm. Ett professionellt installerat larm som förebygger brand ger färre falska larm/onödiga larm och ger bolaget ett säkert larm mot brand. Svenska Alarm kan erbjuda ett larm med brandindikering vilket är ett enklare och billigare alternativ jämfört med brandlarm och utrymningslarm.

 

 

Publicerad

Förebygga brand, Nyheter, Säkerhetstips

Gör som 23,804 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev