• FAST PRIS PÅ UTRYMNINGSLARM.

  Kontakta oss för offert och installationsdatum.

  Se mer

  Utrymningslarm – smart brandskydd

  Vi offererar alltid fast pris oavsett hur ert behov ser ut. Utrymningslarmet har rökdetektorer vars kvalité och funktion intygas av certifiering enligt EN 54-7.

   

   

   

  • Alltid konkurrenskraftigt fast pris
  • Installerat och driftsatt
  • Offert idag, installation imorgon
  larmknapp till brandlarm

  Så fungerar utrymningslarmet

  Vårt automatiska utrymningslarm är trådlöst och rökdetektorer installeras i varje utrymme med brandrisk (s.k. brandcell). Systemet drivs av en centralapparat med batteribackup som säkerställer funktion och drift vid strömavbrott. Stöd finns för manuell larmknapp.

  Utrymningslarm

  Offert

  utrymningslarm

  utrymningslarm från medlem i brandskyddsföreningen

  Här finns våra kunder

  Låt oss kontakta dig

  Vi svarar gärna på frågor och berättar mer om vårt utrymningslarm. Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt på det sätt du själv föredrar. Du förbinder dig givetvis inte att köpa något.

  Utrymningslarm

  Varje företag, hem eller verksamhetslokal bör ha ett larm för att förebygga konsekvenserna vid en eventuell brand. Kraven som ställs på en kyrka, en bostadsrättsförening eller ett lantbruk varierar givetvis. Som kund ska du alltid kontrollera med sakkunnig att det du köper uppfyller dina krav. Vårt utrymningslarm passar vissa kundbehov. Våra kunder uppskattar en offert med fast pris. Därför erbjuder vi alltid fast pris i våra offerter för en installation av larm för utrymning. Det här har vi lärt oss är viktigt oavsett hur kundens önskemål ser ut.

  Vårt utrymningslarm ger dig ett bra skydd mot brand för kanske ett av marknadens bästa pris. Att skapa en tryggare och mer säker arbets- eller boendemiljö är alltid ett steg i rätt riktning. Bränder skadar inte bara fastigheter. Risken finns alltid att även dina inventarier blir obrukbara.

  Även om ditt försäkringsbolag oftast täcker eventuella ekonomiska skador är betydelsen av att förebygga en brand mycket större än så. Värdet av att förebygga bränder handlar inte enbart om materiella skador på fastigheter eller inventarier. Upplevelsen av en brand är många gånger en obehaglig erfarenhet att bära med sig som människa, vare sig någon skadas eller ej.

  Svenska Alarm finns över hela Sverige. Vår prismodell bygger på ett fast pris per utrymme där brand kan uppstå, det vill säga för varje brandcell. Våra offerter inkluderar alltid arbetstiden för utrymningslarmsinstallationen. Alla företagspriser är exklusive moms.

  Gör som 18,628 andra och få bra tips varje månad

  Signa upp till vårt nyhetsbrev