Vd Christofer Eriksson nominerad till Skånes mest företagsamma - Svenska Alarm

Vd Christofer Eriksson nominerad till Skånes mest företagsamma

Svenska Alarms vd Christofer Eriksson är av Svenskt Näringsliv nominerad till Skånes mest företagsamma. Priset hyllar människor som skapar möjligheter för fler än sig själva. Christofer är en av fem finalister bland över 250 nominerade.

– Nomineringen var en överraskning men en väldigt kul sådan. Jag har alltid drivits av att bygga något stort och se Svenska Alarm och mina medarbetare växa tillsammans, säger Christofer Eriksson, vd och medgrundare av Svenska Alarm.

Sedan starten för sju år sedan har Svenska Alarm vuxit från två anställda, grundarna Christofer och Niklas Halldén, till 30 medarbetare och tagit en stark marknadsposition.

– Framgång kommer med engagerade medarbetare som trivs och delar samma vision, vår vision är att skapa ett tryggare Sverige. Svenska Alarm ska vara med och styra utvecklingen av larm och fortsätta vara Sveriges mest innovativa larmföretag.

Om konkurrenterna i tävlingen har Christofer bara goda ord.

– Jag är i gott sällskap, de andra finalisterna driver fantastiska verksamheter. Jag är stolt över min nominering och den som vinner kommer definitivt förtjäna det, säger Christofer Eriksson.

Om utmärkelsen

Svenskt Näringslivs pris Skånes mest företagsamma delas ut årligen där fem finalister väljs ut av en jury. Finalisterna har alla egenskaperna:

  • Är besjälade av företagsamhet
  • Skapar jobb och vågar satsa
  • Har ett driv att lösa utmaningar
  • Kan fungera som inspiratörer och förebilder för andra i vår region

Vinnaren röstas fram av allmänheten där sista dagen är 30 november. Segraren presenteras 16 december i Malmö och går vidare till final i Stockholm där vinnare från Sveriges regioner möts för titeln Årets mest företagsamma människa 2016.

Klicka här för att läsa mer om Christofer.

Publicerad

Nyheter

Gör som 23,769 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev