Med ett huslarm ökar du din säkerhet och trygghet - Läs mer här!

Huslarm ökar din trygghet och säkerhet

I både Sverige och i de övriga nordiska länderna så är det fler som upplever otrygghet, och många har erfarenhet av att ha drabbats av inbrott. Vad kan man då göra för att förbättra sin egen och familjens trygghet?

Du kan välja att investera i ett komplett huslarm. Köper du av oss får du kamera och app till ditt huslarm. Dessutom kan du få detektorer som är trådlösa med patenterad överföringsteknik som är omöjlig att störa ut.

Huslarm med modern teknologi behöver ingen fast telefoni.

Huslarm från Svenska Alarm ökar din trygghet och säkerhetMed dagens teknologi så behöver du inte ens ha en fast telefon för att kunna investera i ett huslarm, detta därför att moderna husalarm kommunicerar säkert med hjälp av GSM (mobilnätet).

Statistik från våra nordiska grannländer visar att hus märkta med larmsymboler avskräcker inbrottstjuvar, så därför ska du försäkra dig om att du köper huslarm där dessa larmsymboler ingår, det gör det alltid när du köper av oss.

Med hjälp av huslarm från Svenska Alarm så erbjuds både du och din familj en trygghet. Våra huslarm är godkända av svenska stöldskyddsföreningen och SBSC.

Svenska Alarm erbjuder nu till ett konkurrenskraftigt pris ett huslarm som är smart och levereras tillsammans med en användarvänlig mobilapplikation för iPhone och Android. Denna applikation används bl.a. i det fall att larmet löser ut och du får då bilder direkt till din telefon. Genom att du kan se vad som sker i ditt hem går det att omgående se ifall det är en skarp situation som behöver handräckning från väktare, brandkår eller polis.

Huslarm från Svenska Alarm levereras med kamera, vilket alltfler efterfrågar idag. En annan smart funktion är att vårt huslarm är sammankopplat med larmets inbyggda rökdetektor. Det här innebär att om brandlarmet löser ut, så tjuter både larmets inbyggda siren och rökdetektorn.

Hemlarm som levereras och installeras av Svenska Alarm är dessutom riktigt prisvärda på lång sikt eftersom du äger larmet själv. Vill du se vad du sparar på att byta till oss besök gärna vår larmkalkylator.

Kontakta oss redan idag för en offert, tel: 0770 – 112 060

Publicerad

Förebygga inbrott, Kameralarm, Säkerhetstips

Gör som 23,865 andra och få bra tips varje månad

Signa upp till vårt nyhetsbrev